10bet
4.0

10bet

Öppningserbjudande:
100% bonus upp till 500 kr.

Åldersgräns 18 år. Stödlinjen.se
Service is unavailable or invalid API key.
Hämta Bonus
Regler & Villkor
Endast nya kunder

Minsta insättning 300 kr. Kod PLAY10. Insättning och bonus 8x. Högsta kvalificerande insats = initial bonus. Giltig i 60 dagar. Undantag för minsta odds, spel och betalningsmetod gäller. Regler & Villkor gäller. 18+.

Ett bra val för dig som gillar både förtidsspel och livespel, där du kan bygga ditt eget spel med hjälp av 10bets funktion Spelbyggaren!

Fördelar
  • Spelbyggaren - bygg ditt eget spel
  • Bra utbud på sportmarknader
  • Inga avgifter för insättningar eller uttag
  • Chattsupport 24/7
  • App för iOS
Nackdelar
  • Svensk support erbjuds inte dygnet runt

10bet Recension

10bet öppnade upp portarna redan 2003 och har med andra ord flera års erfarenhet inom sport och betting. Företaget drivs idag av företaget Blue Star Planet Limited som har sitt huvudkontor i St. Julians, Malta.

Hemsida

Vi gillar den simpla och väldesignade oddssidan för både Odds och Liveodds. De har en väldigt snygg Visualisering för matcherna under Liveodds, där du ser vad som händer i matchen just nu och även statistik i realtid – riktigt bra om du gillar att spela på pågående matcher! De har även separat sektion för statistik där du hittar tabeller och annan detaljerad information om tidigare matcher. Det här kan komma till nytta om du vill veta hur ett lag spelat tidigare matcher innan du placerar ditt spel. Du hittar också en sektion för resultat, där du hittar avgjorda matcher flera dagar bakåt i tiden – superbra för dig som vill dubbelkolla ett resultat på en match du spelat på.

Vi hade gärna sett att statistik samt resultat menyerna på något sätt var mer lättillgängliga när man har klickat in sig på en match, så man inte behöver skrolla i vänstermenyn och sedan behöva välja sport, liga osv.

De få buggar vi har märkt är att vissa knappar ibland inte alltid fungerar som de ska. Till exempel ”Om oss” är helt blank när man klickar på den och vid något tillfälle fungerade det inte att klicka på menylänkarna längst ner på sidan, men vi löste det enkelt genom att ladda om förstasidan. Hemsidan får ett väldigt gott betyg i sin helhet.

Oddsmarknader

Hos 10bet får du ett stort utbud av odds och här hittar du alla de populära marknaderna. De erbjuder även att du kan bygga ditt eget spel med deras ”Spelbyggaren”. Om du aktiverar Spelbyggaren kan du bygga ett spel med flera marknader från samma match vilket breddar dina möjligheter till kombinationsspel avsevärt.

Kundtjänst / Support

Du får support via chatt, e-post och telefon 24/7 så om det skulle uppstå några frågor eller funderingar har du alltid möjlighet att kontakta dem. Av egen erfarenhet vet vi att du inte alltid får prata med svensk support, men då erbjuds istället en riktigt bra engelsk support och slipper vänta på att få hjälp.

Erbjudande till nya kunder:
Få 100% bonus upp till 500 kr
när du gör en insättning på minst 300 kr
Nya spelare: Minsta insättning 300 kr. Kod PLAY10. Insättning och bonus 8x. Högsta kvalificerande insats = initial bonus. Giltig i 60 dagar. Undantag för minsta odds, spel och betalningsmetod gäller. Regler & Villkor gäller. 18+.

Åldersgräns 18 år. Stödlinjen.se
Hämta Bonus
Regler & Villkor
Endast nya kunder

Minsta insättning 300 kr. Kod PLAY10. Insättning och bonus 8x. Högsta kvalificerande insats = initial bonus. Giltig i 60 dagar. Undantag för minsta odds, spel och betalningsmetod gäller. Regler & Villkor gäller. 18+.
4.0
Hemsida
4.0
Oddsmarknader
4.0
Bonusar & Erbjudanden
4.0
Kundtjänst / Support
4.0 Helhetsbetyg
Speltipsare
© Copyright 2024 Speltipsare. Alla rättigheter förbehålls.