Om oss

Om Speltipsare.se

Speltipsare är en sida som i första hand fokuserar på att ge de bästa speltipsen i Sverige och vi erbjuder även våra besökare förmånliga bonusar från de bästa spelbolagen. Vår målsättning är att ge speltips på ett flertal olika sporter, men eftersom fotboll är populärast, skriver vi mest om det.

Sidan speltipsare.se lanserades officiellt i december 2020 och har sedan dess arbetat kontinuerligt för att leverera de absolut bästa speltipsen till våra besökare. Idag är vi endast en person som arbetar heltid med sidan, men vi har ett flertal konsulter som skriver nyheter och speltips, php-utvecklare och webbdesigners.

Vår vision

Vi har som mål att bli den bästa sidan för speltips på odds och dit alla vill gå för att få tips samt idéer inför sitt nästa spel.

Våra värderingar

  • Hälsan först. Vi är väldigt måna om människors hälsa i dessa stressfulla tider. Vi arbetar mot en minimal arbetsbelastning och har som mål att de som jobbar med sidan maximalt ska arbeta 4 timmar per dag.
  • Kvalitet framför Kvantitet. Vi anser att det är bättre att skriva en välskriven artikel istället för fyra halvdåliga artiklar. Eller tre genomtänkta speltips istället för nio ogenomtänkta.

Affärsidé

Genom att erbjuda genomtänkta speltips till bra odds från erfarna spelexperter, få återkommande besökare som kan välja bland de förmånligaste bonusarna från marknadens största spelbolag.

Feedback

Om du har tips på hur vi kan göra saker bättre, förändra något, kanske sluta med något eller börja med något, skriv då till oss via kontaktformuläret på kontakta oss sidan eller skicka ett meddelande till e-postadressen nedan. All feedback är viktig för oss så tveka inte på att höra av dig.

Kontaktformulär

[email protected]

Nya Bonusar
Paf
3,8 rating
Välkomsterbjudande:
Paf ger dig höga odds på sportspel och massor av spänning!

Åldersgräns 18 år. Stödlinjen.se
4,0 rating
Välkomstbonus:
Du får 100 kr i bonuspengar vid första insättning hos Expekt.

Åldersgräns 18 år. Stödlinjen.se
3,5 rating
Välkomstbonus:
100 kr i bonuspengar hos 888sport vid första insättning.

Åldersgräns 18 år. Stödlinjen.se
4,0 rating
Välkomstbonus:
100% upp till 1000 kr i bonus hos Speedy Bet vid första insättning.

Åldersgräns 18 år. Stödlinjen.se
3,0 rating
Välkomsterbjudande:
Hos Casinostugan får du 100 kr i gratisspel när du lägger ett spel på 100 kr.

Åldersgräns 18 år. Stödlinjen.se
Annons
Annons

Speltipsare
© Copyright 2024 Speltipsare. Alla rättigheter förbehålls.