888sport
3.5

888sport

Välkomstbonus:
100 kr i bonuspengar hos 888sport vid första insättning.

Åldersgräns 18 år. Stödlinjen.se
Service is unavailable or invalid API key.
Hämta Bonus
Regler & Villkor
Endast nya kunder

Minsta insättning: 100 kr.

Omsättning: 8x bonussumman.

Minimumodds: 1.8

Riktiga pengar används alltid före bonuspengar när du spelar.

Erbjudandet är inte tillgängligt vid insättning med Neteller eller Skrill.

Bonusen är giltigt i 60 dagar.

Fullständiga Regler & Villkor
Fördelar
  • App via iOS & Android
  • 888 Specials
  • Skapa spel-funktion
  • Cash Out
  • Personliga rekommendationer
Nackdelar
  • Saknar en del roliga oddsmarknader
  • Lång väntetid för support via mejl

888sport Recension

888 grundades redan 1997 på Brittiska Jungfruöarna och hette då Virtual Holdings Limited. Samma år fick deras dotterbolag en spellicens och de lanserade även sin egen plattform. Sex år senare fick de sin spellicens i Gibraltar samtidigt som de flyttade sitt huvudkontor med all personal dit och endast två år senare blev de listade på London Stock Exchange.

År 2008 lanserades 888sport och finns i dagsläget i flera oreglerade samt reglerade marknader. Bland de reglerade länderna som 888sport verkar i hittar du bland annat Spanien, Danmark, Italien och Sverige. Företaget har i skrivande stund över 1000 medarbetare runt on i världen och den svenska verksamheten är registrad under 888 Sweden Limited i Malta, Ta’ Xbiex.

Hemsida

888sports hemsida är otroligt snygg och väl genomtänkt. Det känns väldigt uppfriskande att den har ett eget utseende och inte efterliknar många av de andra spelsidor som i många fall kan se likadana ut.

I menyn till vänster hittar du vilka matcher som är live just nu, rekommendationer, en spelfeed där du kan se vad andra spelare spelar på. Du kan sortera efter populäraste spelen eller de nyaste. Du finner även en meny som heter 888 Specials där 888sport listar matcher med boostade odds. Här kan du verkligen hitta fina guldkorn!

Du ser även de tre största sporterna Fotboll, Tennis och Basket, sedan hittar du alla andra sporter under menyn Sporter A-Ö.

888sport har även en blogg där de skriver om olika spelare event och andra sporthändelser, mycket trevlig läsning för dig som inte kan få nog av sport.

I mitten på startsidan har 888sport listat utvalda live-spel, populära events som visar vad de flesta spelar på just nu samt 888 Specials – boostade odds (som vi tidigare nämnde).

Du kommer snabbt och enkelt igång att spela hos 888sport genom att klicka på ”Bli Medlem” högst upp till höger på sidan och registrerar sedan kontot med BankID.

888sport

Oddsmarknader

888sport har ett bra utbud på oddsmarknader och du hittar alla de vanligaste spelen hos dem. På fotbollsmatcherna saknar vi dock odds på hörnor, gula kort och andra specialare. Det är alltid bättre ju fler oddsmarknader och det ökar chanserna att hitta nya favoritspel, så här har de verkligen möjlighet att bli bättre.

Deras Bet Builder-funktion har en egen flik när du klickar dig in på en match och där hittar du samtliga oddsmarknader du kan bygga ditt egna spel med.

Värt att nämna är att en del oddsmarknader är inte helt översatta till svenska, så vissa ord står på engelska medan resterande ord på svenska. Personligen har vi inga problem med det här, men detaljer som dessa kan påverka helhetsintrycket för många spelare.

888 Specials är menyn vi ofta använder innan vi lägger ett spel. Där finns alltid spännande spel till boostade odds och du hittar garanterat några riktigt fina guldkorn.

Kundtjänst / Support

För att komma i kontakt med 888sports support klickar du på frågetecknet längst upp till höger på sidan. Du slussas då vidare till deras urtjusiga FAQ-sida och där skrollar du ner på sidan och klickar på knappen ”Kontakta oss”. Där får du sedan fylla i dina uppgifter och skriva ditt meddelande. Det finns även möjlighet att bifoga filer om det skulle behövas. Du har även möjlighet att mejla direkt till deras e-postadress [email protected].

FAQ-sidan som de har, hittar du en hel del frågor och svar om konto, registrering, bonus & erbjudanden, insättningar, tekniska problem med mera. Sidan är väldigt bra upplagd och har en hel del information, men det finns utrymme för förbättring här. Vissa sökningar på vanliga saker som ”omsättning”, ”kundtjänst”, ”support” ger inga träffar alls.

Något vi verkligen saknar är support via chatt för de som inte redan skapat ett konto. Endast inloggade kunder har möjlighet att använda chatten och har man inget konto behöver man skicka e-post istället.

De gånger vi har varit i kontakt med supporten via mejl har vi alltid fått skriva med trevlig och kunnig personal. Väntetiden har tyvärr varit lite längre än förväntat när vi skickat mejl till dem. Enligt det autosvar man får när man skickat ett meddelande till dem så kan det vid högbelastade tider dröja upp till 48 timmar innan man får svar. Vi fick vänta i fem dagar på svar vilket avsevärt mycket längre tid. Vi hoppas självklart att det här var en väldigt högbelastad tid och att det inte vanligtvis tar så här lång tid.

Du som ny kund hos 888sport får 100 kr i bonuspengar vid första insättning på minst 100 kr
Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport. Gäller endast nya kunder.

Åldersgräns 18 år. Stödlinjen.se
Hämta Bonus
Regler & Villkor
Endast nya kunder

Minsta insättning: 100 kr.

Omsättning: 8x bonussumman.

Minimumodds: 1.8

Riktiga pengar används alltid före bonuspengar när du spelar.

Erbjudandet är inte tillgängligt vid insättning med Neteller eller Skrill.

Bonusen är giltigt i 60 dagar.

Fullständiga Regler & Villkor
5.0
Hemsida
3.0
Oddsmarknader
4.0
Bonusar & Erbjudanden
2.0
Kundtjänst / Support
3.5 Helhetsbetyg
Speltipsare
© Copyright 2024 Speltipsare. Alla rättigheter förbehålls.