Bethard
3.5

Bethard

Välkomstbonus:
Bethard erbjuder 100% upp till 1000 kr!

Åldersgräns 18 år. Stödlinjen.se
Service is unavailable or invalid API key.
Hämta Bonus
Regler & Villkor
Endast nya kunder

Omsättningskrav: 4 x insättning + bonusbeloppet

Minimumodds: 1.80 eller högre

Fullständiga Regler & Villkor
Fördelar
  • Enkel registrering med BankID
  • Många spelmarknader
  • Snabba och kunnig support
  • Fantasy Sports
Nackdelar
  • Supportchatt på svenska endast mellan 08:00 – 01:00
  • All menyer inte översatta till svenska

Bethard Recension

Bethard.com har funnits med sedan 2012 så de är relativt nya på marknaden. Trots sin ringa ålder har de många års erfarenhet inom spel online och det märks! Med sin lite tuffare attityd har de verkligen gjort avtryck inom spelbranschen.

2012 börjar Bethard sin resa via sin Curacao licens och får sin MGA licens 4 år senare. De började inleda sitt samarbete med deras nya ambassadör Zlatan Ibrahimovic 2018 som även blir storägare i bolaget. 2019 fick de sin svenska spellicens men de innehar även licens i Spanien, Irland och Danmark.

Bethardgroup har även utvecklat en plattform som andra spelbolag kan använda för sin verksamhet inom betting. Det hela innebär att de har stort fokus på stabilitet och fortsätta utveckla och erbjuda högklassiga tjänster och produkter. Förvänta dig en riktigt bra upplevelse när du spelar hos Bethard!

Hemsida

Bethards hemsida är lätt att hitta på och har bra filtrering för de olika spelmarknaderna. Det är en mycket stabil sida utan några buggar som vi märkt hittills. Du har dina favoriter lättillgängliga i menyn till vänster och även populära kommande matcher uppe i mitten för snabb åtkomst. Vi gillar även hur filtreringen i menyn fungerar och gör det väldigt lätt att hitta de markander och odds du letar efter.

Oddsmarknader

Bethard har mycket bra utbud på oddsmarknader, de har de allra flesta oddsen och ett bra filter för de populäraste marknaderna. Något vi inte kunde hitta var kortspel, men vi gissar att det bara är tillfälligt.

Kundtjänst / Support

Vår upplevelse med kundtjänsten har bara varit positiv! Kunnig personal, snabbt att få någon att prata med på chatten och snabba svar. Mellan 08:00 – 01:00 varje dag har de chattsupport på svenska och nattetid erbjuds support via på engelska. Det finns även möjlighet att kontakta dem via mejl på [email protected] och de har en väldigt bra FAQ på svenska tillgänglig.

Bethard Fakta

Språk
Valutor
Spela hos Bethard!
Bethard erbjuder en bonus på 100% upp till 1000 kr för nya spelare i Sverige!

Åldersgräns 18 år. Stödlinjen.se
Hämta Bonus
Regler & Villkor
Endast nya kunder

Omsättningskrav: 4 x insättning + bonusbeloppet

Minimumodds: 1.80 eller högre

Fullständiga Regler & Villkor
4.0
Hemsida
4.0
Oddsmarknader
1.0
Bonusar & Erbjudanden
5.0
Kundtjänst / Support
3.5 Helhetsbetyg
Speltipsare
© Copyright 2024 Speltipsare. Alla rättigheter förbehålls.