ComeOn!
4.0

ComeOn!

Välkomstbonus:
100% upp till 100 kr i välkomstbonus hos ComeOn!

Åldersgräns 18 år. Stödlinjen.se
Service is unavailable or invalid API key.
Hämta Bonus
Regler & Villkor
Endast nya kunder

Minsta insättning: 100 kr.

Omsättning: 1x insättning + bonus.

Accepterade insättningsmetoder för att få ta del av bonusen: Bankkort, Trustly, Zimpler, Apple Pay, Swish.

Bonusen är giltigt i 60 dagar.

Fullständiga Regler & Villkor
Fördelar
  • Livestreamad sport på utvalda matcher
  • Skapa spel-funktion
  • Cash Out
  • Många insättningsmetoder
  • Laddar snabbt
Nackdelar
  • Pulse Bet endast tillgänglig via mobil
  • Lagstatistik på engelska och inte lättillgänglig

ComeOn! Recension

ComeOn! är ett spelbolag som grundades i Stockholm 2008 och de har utvecklats enormt sedan dess. Idag är de en av de största svenska casinon på nätet och siktar på att bli ännu bättre. De strävar efter att gå i första ledet och bryta ny mark, och de strävar efter att nå högsta möjliga standard.

ComeOn ingår i ComeOn Group som i skrivande stund har 20 olika spelsidor inriktade på olika marknader, bland annat Sverige, Norge, Finland, Tyskland och Polen. De har kontor i London, Stockholm samt Malta, och de har över 500 anställda inom företaget.

Hemsida

ComeOn har valt mörka färger som är snäll mot ögonen och behaglig att använda. I den vänstra menyn hittar du de aktuellaste ligorna som de flesta spelar på för tillfället. När det vankas Champions League till exempel så hittar du den fliken i menyn. Nedanför den menyn finner du en lista med alla sporter där de populäraste är placerade längst upp. Det här gör det enkelt att hitta vad du letar efter och personligen tycker jag det är precis så här det ska se ut – enkelt, simpelt och lätt att hitta.

Längst upp i mitten har de lagt upp utvalda matcher och event på ett snyggt sätt. Du hittar enskilda matcher, livestreaming och mycket mer. Där kan du enkelt bläddra bland eventen i sidled och lägga till spel direkt i rutan. Något man också lägger märket till är att laddningstiden inte är särskilt lång för att ladda alla odds. Det märks att sidan blivit optimerad och man slipper sitta och vänta på att sidan ska laddas.

ComeOn

Oddsmarknader

Hos ComeOn hittar du ett bra utbud av oddsmarknader och de vanligaste spelen har du möjlighet att lägga här. De erbjuder även något de kallar Multi-val, vilket betyder att du kan bygga ditt eget spel med olika oddsmarknader från samma match. Det jag saknar är fler specialspel så man kan spela på lite mer udda oddsmarknader, de har ett flertal olika marknader under menyn Specialer, men jag skulle gärna se att det fanns fler.

Kundtjänst / Support

ComeOns kundsupport är tillgänglig dygnet runt via live-chatt och epost. Av egen erfarenhet är det aldrig långa väntetider att få prata med någon på chatt och de har trevlig samt kunnig personal. Om du vill kontakta supporten klickar du på ”Kundtjänst” längst upp till höger och sedan i den nya rutan klickar du på ”Kontakta oss”. Där får du välja om du vill starta Live-chatt eller skicka ett meddelande. Om du istället vill skicka ett mejl direkt till dem via din egna epostklient kan du göra det genom att skriva till [email protected].

När du klickar på ”Kundtjänst” har du även möjlighet att söka efter det du vill ha svar på i deras hjälpcenter. Här har du endast möjlighet att söka och inte klicka runt i menyer och välja olika kategorier eller vanligaste frågorna, så tyvärr känns den inte fullständig.

Hos ComeOn får du 100 kr i bonus när du gör en insättning på minst 100 kr
ComeOn erbjuder dig 100 kr i bonus vid första insättning. Gäller endast nya kunder.

Åldersgräns 18 år. Stödlinjen.se
Hämta Bonus
Regler & Villkor
Endast nya kunder

Minsta insättning: 100 kr.

Omsättning: 1x insättning + bonus.

Accepterade insättningsmetoder för att få ta del av bonusen: Bankkort, Trustly, Zimpler, Apple Pay, Swish.

Bonusen är giltigt i 60 dagar.

Fullständiga Regler & Villkor
5.0
Hemsida
3.0
Oddsmarknader
4.0
Bonusar & Erbjudanden
4.0
Kundtjänst / Support
4.0 Helhetsbetyg
Speltipsare
© Copyright 2024 Speltipsare. Alla rättigheter förbehålls.