Expekt
4.0

Expekt

Välkomstbonus:
Du får 100 kr i bonuspengar vid första insättning hos Expekt.

Åldersgräns 18 år. Stödlinjen.se
Service is unavailable or invalid API key.
Hämta Bonus
Regler & Villkor
Endast nya kunder

Minsta insättning: 100 kr.

Omsättning: 1x bonussumman.

Minimumodds: 1.8?

Bonusen är giltigt i 60 dagar.

Fullständiga Regler & Villkor
Fördelar
  • Boostade odds
  • Skapa spel-funktion
  • Cash Out
  • Fokus på svenska oddsmarknader
Nackdelar
  • Saknar en del roliga oddsmarknader
  • Hjälpcentret endast på engelska

Expekt Recension

Den nya versionen av Expekt har lanserats och sidan känns fräsch och modern!

Expekt är en av pionjärerna inom spel på internet i Europa och är ett mycket välkänt och etablerat varumärke. Redan 1999 grundades Expekt av de två svenska entreprenörerna Christian Haupt och Conny Gesar

År 2009 köptes Expekt.com av det franska koncernen Mangas Gaming som även äger spelsidan Betclic samt bet-at-home. Nu 12 år senare har LeoVegas köpt Expekt från det franska företaget där samtliga rättigheter till varumärket Expekt och tillgång till den befintliga kundbasen. Vi på Speltipsare ser det här förvärvet som något väldigt positivt och med en svensk VD vid rodret samt nysatsning i Sverige och Norden har Expekt möjligheten att dominera spelmarknaden i Sverige igen.

Hemsida

Expekt har under de senaste veckorna fått en ny fräsh design där den känna mycket mer modern. De har verkligen lyckats göra sidan stilren och lätt att använda.

Längst upp på sidan hittar du sökfunktionen, den fungerar utmärkt och du kan söka efter lag, liga eller spelare. Nedanför hittar du olika sporter sorterat från A-Ö, samt menyn ”Alla sporter”. Istället för A-Ö tror jag det hade varit bättre att sortera efter popularitet men det är väl en smaksak.

De har även banners där du ser hur många evenemang är live just nu, utvalda event och ligor, boostade odds samt information om deras välkomstbonus.

Nedanför dessa banners så ser du kommande matcher och här har de filtrerat på Svensk fotboll som förval. Det är sådana här detaljer som vi som svenska spelare uppskattar, en svensk sida som fokuserar på svensk sport i förstahand. Du kan även välja att filtrera på andra fotbollsligor under ”Topp Fotboll” samt andra sporter som tennis, ishockey, basket, trav, esport och boxning & UFC/MMA.

I menyn till vänster hittar du Live Just Nu, Börjar snart samt Alla sporter. Eftersom sidan är så pass ny, kommer menyer och kategorier med största sannolikhet utökas och bara bli bättre!

Om du vill skapa ett konto klickar du helt enkelt på den svarta Registrera-knappen längst upp till höger och du registrerar dig snabbt och smidigt genom BankID.

Expekt

Oddsmarknader

Expekt har ett väldigt bra utbud på oddsmarknader och erbjuder de populäraste oddsen på de största sporterna. Du finner bland annat spel på hörnor, asian handicap och kort hos Expekt, något som inte alla spelbolag erbjuder. Du hittar även menyn Pre-packs när du valt den match du vill spela på. Där har Expekt samlat ihop färdiga kombinationsspel som du kan spela på och om du är lite osäker på vad du vill spela på kan vi verkligen rekommendera Pre-packs.

Något vi även gillar är att Expekt erbjuder spel på trav och eftersom detta är väldigt populärt i Sverige är det ett stort plus i vår bok!

Expekt erbjuder även boostade odds, så om du går till förstasidan och sedan klickar på bannern ”Boost”. Så om du vill få de absolut bästa oddsen är det här du hittar de spelen.

Expekts Bet Builder-funktion har en egen flik när du klickar dig in på en match och där hittar du samtliga oddsmarknader du kan bygga ditt egna spel med.

Något vi hoppas Expekt kommer erbjuda framöver är specialare. I dagsläget hittar vi endast några roliga spel under ”Matchspel” men vi önskar de hade fler att erbjuda.

Kundtjänst / Support

Om du vill komma i kontakt med Expekts support klickar du på den lilla chatt-bubblan längst ner till höger. Du anger sedan dina uppgifter och ditt meddelande och klickar sedan på ”Starta chatten”. Vid ett tillfälle fick vi chatta med italiensk support, men hennes svar på italienska blev automatiskt översatta till svenska och jag svarade på svenska.

Eftersom kundtjänsten var italiensk och från LeoVegas hade de inte jättebra koll på de svenska betalningsmetoderna eller bonusvilkoren för Expekt så istället för att få svar på våra frågor behövde vi återkomma vid ett senare tillfälle.
Vi förväntar oss att det här kommer bli bättre under de kommande veckorna då de precis har köpt sidan och den precis lanserats.

Vid de andra tillfällena vi kontaktat Expekt har vi fått chatta med supertrevliga supportmedarbetare som gett oss snabba och korrekta svar. Dessa gånger har det varit svensk support och vi måste även berömma Expekt för den korta tiden det tagit att få börja chatta med supporten, det handlar om 1-2 sekunder efter att vi skickat vårt meddelande.

För tillfället erbjuder Expekt endast kundservice via live chatt men det är inte omöjligt att de även kommer erbjuda support via e-post i framtiden. Telefonsupport är något de inte erbjuder just nu och vi tvivlar på att de kommer erbjuda det i framtiden.

Supporten har öppet 24/7 men det finns alltså tillfällen då du eventuellt får chatta med någon från ett annat land.

Expekt har även ett Hjälpcenter där de listar en hel del frågor och svar. Denna FAQ-sida är dock helt på engelska i dagsläget och ger dig tyvärr inte relevanta svar just nu. Sökfunktionen fungerar bra och så snart de översätter sin FAQ till svenska är vi övertygade att den kommer vara riktigt bra. Fram tills dess rekommenderar vi dig att kontakta deras support istället om du har några frågor eller funderingar.

Expekt Fakta

Betalningsmetoder
Språk
Valutor
Nya kunder hos Expekt får 100 kr i bonuspengar vid första insättning på minst 100 kr
Få 100 kr bonus att spela för hos Expekt. Gäller endast nya kunder.

Åldersgräns 18 år. Stödlinjen.se
Hämta Bonus
Regler & Villkor
Endast nya kunder

Minsta insättning: 100 kr.

Omsättning: 1x bonussumman.

Minimumodds: 1.8?

Bonusen är giltigt i 60 dagar.

Fullständiga Regler & Villkor
5.0
Hemsida
4.0
Oddsmarknader
4.0
Bonusar & Erbjudanden
3.0
Kundtjänst / Support
4.0 Helhetsbetyg
Speltipsare
© Copyright 2024 Speltipsare. Alla rättigheter förbehålls.