Hajper
4.0

Hajper

Välkomstbonus:
Få 100 kr i bonus hos Hajper vid första insättning på minst 100 kr.

Åldersgräns 18 år. Stödlinjen.se
Service is unavailable or invalid API key.
Hämta Bonus
Regler & Villkor
Endast nya kunder

Minsta insättning: 100 kr.

Omsättning: 1x insättning + bonus.

Bonusen är giltigt i 60 dagar.

Fullständiga Regler & Villkor
Fördelar
  • Snabba uttag
  • Live streaming på utvalda matcher
  • Skapa spel-funktion
  • Cash Out
Nackdelar
  • Endast Swish och Trustly som betalningsmetoder
  • Ingen telefonsupport

Hajper Recension

Hajper är en av ComeOn Groups spelsidor som endast fokuserar på svenska spelare. ComeOn Group driver även sidorna ComeOn, Snabbare och Casinostugan i Sverige och samtliga har en varsin spellicens registrerad hos Spelinspektionen. 2008 grundades ComeOn Group i Stockholm och har vuxit till ett av marknadens större företag. Hajper.com slog upp portarna 2018 och drivs av Hajper LTD som är det företag som innehar den svenska spellicensen.

Hos Hajper kommer du snabbt igång snabbt genom att göra en insättning och verifiera dig via BankID. Du kan även förvänta snabba uttag utan krångel hos det relativt nya spelbolaget.

Hemsida

Du kommer igång snabbt och smidigt genom att göra en insättning via Trustly eller Swish. Du behöver med andra ord inte göra en vanlig registrering hos Hajper, utan ditt konto registreras när du gjort din insättning.

Det är enkelt att hitta på Hajpers hemsida. De har strukturerat upp menyerna på ett bra sätt och du har de populäraste ligorna listat i menyn till vänster under ”Svenska Favoriter”. Där hittar du de största ligorna för de största sporterna och när det vankas cuper kommer de listas där.

Nedanför Svenska Favoriter hittar du samtliga sporter som sorterats efter de största och populäraste först. Även när du klickar på en av kategorierna så visas de största länderna överst, medan resterande samlas under ”Mer Länder”. Här hade vi gärna sett Sverige som ett av de länder som visas överst, men det kanske kommer i framtiden.

I huvudmenyn för Betting har de listat Hem, Esport, Live Odds, Dagens matcher och Alla streams. Vi gillar verkligen Dagens matcher så man enkelt kan hitta samtliga matcher som spelas idag.

När du befinner dig i Hem så hittar du banners med utvalda matcher och event uppe i mitten. Där finner du enskilda matcher, kombo-spel, erbjudanden, live streams och annat smått och gott. Där kan du enkelt bläddra bland eventen i sidled och lägga till spel direkt i rutan.

Hajper

Oddsmarknader

Hajper har ett brett utbud av odds och marknader för de största sporterna och matcherna. Du har möjlighet att bygga ditt eget spel med flera olika oddsmarknader från samma match, om du aktiverar Multi-val. Vi tycker dock de skulle kunna erbjuda mer specialare och vi saknar även bland annat avslut på mål, bollinnehav, inkast och regelbrott. Men det är väldigt få marknader som saknas så du kommer absolut inte bli missnöjd.

Du har även möjlighet att spela på deras virtuella sport under menyn Retrobet. Här kombineras riktiga Premier League-matcher med riktiga mål och händelser.

Spelet är indelat i omgångar och du kan spela på totalt 10 matcher i varje omgång men du kan så klart välja att endast spela på en match också. Du har ungefär 3-4 minuter på dig att lägga ditt spel innan matcherna simuleras och du har olika oddsmarknader att välja på för varje match.

När det är matchstopp och simuleringen börjar får du se höjdpunkter från en av matcherna. De visar riktiga händelser och höjdpunkter från olika tillfällen och årtal lagen har möts i Premier League.

Efteråt ser du en sammanfattning av alla matcher från den omgången och sen börjar en ny omgång med 10 nya matcher som du kan lägga spel på.

Tänk på att det är RNG (Random Number Generator) som används för resultaten men vi tycker fortfarande det är ett roligt sätt att spela på virtuell sport och vi rekommenderar verkligen att testa på det.

Kundtjänst / Support

Hajpers kundtjänst är tillgänglig dygnet runt via live-chatt och epost. Vi har alltid kommit fram till supporten direkt och längsta väntetiden varade i 10 sekunder. Förvänta dig snabba svar samt trevlig och kunnig personal när du kontaktar Hajper-supporten.

Om du vill kontakta deras kundsupport klickar du på ”Kundtjänst” längst upp till höger på sidan och sedan i den nya rutan klickar du på ”Kontakta oss”. Där får du välja om du vill starta Live-chatt eller skicka ett meddelande. Kom även ihåg att du kan skicka ett mejl direkt till dem genom att skriva till [email protected].

Deras hjälpcenter som du kan söka i när du klickar på ”Kundtjänst” är tyvärr inte fullständigt. Där kan du söka efter det du vill ha hjälp med, men tyvärr är den inte särskilt bra. När vi söker efter ”öppettider” och ”omsättning” får vi inga träffar och resultatet som dyker upp när vi skriver insättning står det bara ”Kommer inom kort”. Vi rekommenderar istället att kontakta du deras kundtjänst så får du svar på dina frågor direkt.

Hajper Fakta

Betalningsmetoder
Språk
Valutor
Hajpers välkomsterbjudande för nya kunder ger dig 100 kr i bonuspengar när du gör din första insättning på minst 100 kr
Sätt in 100 kr, spela för 200 kr hos Hajper. Gäller endast nya kunder.

Åldersgräns 18 år. Stödlinjen.se
Hämta Bonus
Regler & Villkor
Endast nya kunder

Minsta insättning: 100 kr.

Omsättning: 1x insättning + bonus.

Bonusen är giltigt i 60 dagar.

Fullständiga Regler & Villkor
5.0
Hemsida
3.0
Oddsmarknader
4.0
Bonusar & Erbjudanden
4.0
Kundtjänst / Support
4.0 Helhetsbetyg
Speltipsare
© Copyright 2024 Speltipsare. Alla rättigheter förbehålls.