Mr Green
4.3

Mr Green

Öppningserbjudande:
Mr Green erbjuder 100 kr till nya spelare.

Åldersgräns 18 år. Stödlinjen.se
Service is unavailable or invalid API key.
Hämta Bonus
Regler & Villkor
Endast nya kunder

Minsta insättning: 100 kr.

Inga omsättningskrav!

Fullständiga Regler & Villkor
Fördelar
  • Oddsjackpot
  • Bygg ditt eget spel med Bet Builder
  • Färdiga kombospel med Matchkombos
  • Cash Out
  • Lättillgänglig lagstatistik
Nackdelar
  • Ingen telefonsupport
  • Ingen e-postsupport

Mr Green Recension

Mr Green lever efter gentlemanprinciper och har dig som spelare i största fokus. Företaget grundades 2007 av tre svenska entreprenörer varav två med tidigare erfarenheter inom iGaming. Sidan lanserades ett år senare och var bland de första på marknaden med spel från flera olika speltillverkare samt en ”plånbok” som gjorde det möjligt att byta spel mellan de olika tillverkarna utan att behöva växla in sina marker. I januari 2019 blev Mr Green uppköpta och är nu en del av William Hill PLC, som grundades redan 1934 och har flera års erfarenhet av betting.

Hemsida

Det märks verkligen att de har spelarna i fokus på det sättet de anpassar hemsidan på. Mr Greens hemsida är en av våra absoluta favoriter och ger en mycket bra och trevlig upplevelse.

På startsidan hittar du Höjdpunkter där de största kommande matcherna listas och om du inte hittar din match där, hittar de populäraste ligorna och kategorierna i menyn till vänster samt precis ovanför Höjdpunkterna.

Vi önskar verkligen att det var möjligt att editera listan med de populäraste ligorna, så ifall vi spelar mycket på Premier League, Allsvenskan och SHL kan vi lägga dessa längst upp eller först i listan. Eller ha möjlighet att ”pinna” en kategori.

Längst upp på sidan hittar du matcher och event som börjar inom kort, listan är lång och du kan använda pilarna för att scrolla i sidled i menyn.

Något vi även gillar är den lättillgängliga sökfunktionen, där du kan söka efter en specifik match, spelare eller kategori.

Mr Green

Oddsmarknader

Mr Green har extremt många oddsmarknader tillgängliga, du hittar allt från Avslut på mål till Antal offsider för enskilda matcher och även långtidsspel för allt du kan tänka dig.

Kundtjänst / Support

Hos Mr Green kan du hitta de vanligaste frågorna och svaren genom att besöka deras Hjälpcenter som är helt på svenska. Du kan även kontakta deras live-chatt genom att klicka på den gröna Hjälp-knappen längst ner till höger på sidan och sedan välja Live-chatt. Chatten är öppen dygnet runt och du får alltid snabb och professionell hjälp av vår erfarenhet.

Mr Green erbjuder även support på engelska mellan 09:00 – 18:00 via Twitter, vilket är perfekt för dig som hellre använder sociala media för frågor

Få 100 kr extra i riktiga pengar när du gör din första insättning hos Mr Green
Mr Green ger dig 100 kr i riktiga pengar som välkomsterbjudande Gäller endast nya kunder.

Åldersgräns 18 år. Stödlinjen.se
Hämta Bonus
Regler & Villkor
Endast nya kunder

Minsta insättning: 100 kr.

Inga omsättningskrav!

Fullständiga Regler & Villkor
4.0
Hemsida
5.0
Oddsmarknader
4.0
Bonusar & Erbjudanden
4.0
Kundtjänst / Support
4.3 Helhetsbetyg
Speltipsare
© Copyright 2024 Speltipsare. Alla rättigheter förbehålls.