Paf
3.8

Paf

Välkomsterbjudande:
Paf ger dig höga odds på sportspel och massor av spänning!

Åldersgräns 18 år. Stödlinjen.se
Service is unavailable or invalid API key.
Spela Nu
Regler & Villkor
Fördelar
  • Många olika oddsmarknader
  • Höga odds
  • Överskottet går till samhällsnyttiga ändamål
  • Skapa spel-funktion
  • Cash Out
Nackdelar
  • Inget bonuserbjudande på odds
  • Ingen telefonsupport
  • Ingen app

Paf Recension

Paf är ett spelbolag som varit med länge i branschen. Företaget grundades redan 1966 på Åland av Röda Korset, Rädda Barnen, Folkhälsan på Åland samt Stiftelsen Dagens Barn.

Paf är ett företag som vill göra skillnad och bryr sig om sina spelare och om samhället. Det märks inte minst då deras överskott har gått till samhällsnyttiga ändamål sedan starten. Vinsten från deras verksamhet fördelas till projekt och organisationer som skapar en meningsfull fritid och ett blomstrande samhälle på Åland. Om du vill läsa mer om projektet och hur fördelningen fungerar kan du klicka här.

I skrivande stund har Paf cirka 400 anställda och de har kontor i Mariehamn, Stockholm, Madrid, Helsingfors, Norrköping, Oslo, Riga, Tallinn och Gzira.

Hemsida

Paf har en ljus och stilren hemsida som har den primära menyn till vänster där du hittar livespel, börjar snart, mina spel, heta ligor samt alla sporter. När du kommer in på sidan möts du av de största sporterna i form av runda ikoner längst upp i mitten. Där klickar du dig enkelt vidare till den sporten du vill spela på.

Precis nedanför hittar du även banners med utvalda livematcher som gör det möjligt att snabbt och enkelt lägga spel.

Du finner även ett kombinationsspel med de hetaste matcherna som Paf har förvalt resultatet på, som du med en enkel knapptryckning kan lägga till på din spelkupong.

För att registrera ett konto hos Paf klickar du på Registrera-knappen längst upp till höger och sedan skapar du kontot med hjälp av BankID. Registreringen är enkel och du kommer snabbt igång att börja spela.

Paf

Oddsmarknader

Paf är extremt bra när det kommer till oddsmarknader och är helt klar bland de bästa på marknaden. Hos Paf hittar du spel på kort och hörnor, som inte alla andra spelbolag erbjuder. Du hittar även de ännu mer ovanliga marknaderna Avslut från Spelare & Lag, Spelarstatistik, Avancerad lagstatistik och Tilläggstid/Utbyte. Så du kan med andra ord spela på bollinnehav, offsider, fouls, antal skott, skott på mål, antal avslut, självmål, om straffspark tilldelas, tid för matchens första mål och handicap skott på mål med mycket mera!

De visar livestreams och statistik direkt inne i matchen och du får en snygg överblick hur deras tidigare matcher slutat och annan statistik. Endast utvalda matcher och events har de livestreams på men de har integrerat det riktigt bra och visar även streams från Twitch på E-sports vilket är väldigt smart. För vissa matcher har du även möjlighet att klicka dig vidare för att se mer statistik.

Bet Builder-funktionen har en egen flik där hittar du samtliga oddsmarknader du kan bygga ditt egna spel med. Så du väljer först vilken match du vill spela på, sedan klickar du på fliken Bet Builder och där hittar du de marknaderna du kan kombinera.

Kundtjänst / Support

För att komma i kontakt med Pafs support klickar du på fliken Kundservice i menyn till vänster eller på länken Kundservice som finns längst ner på sidan. Du har sedan möjlighet att klicka dig vidare till deras FAQ, öppna chatten eller skicka ett meddelande via kontaktformuläret. Det finns även möjlighet att bifoga filer om det skulle behövas. Du har även möjlighet att mejla direkt till deras e-postadress [email protected] om du inte skulle vilja använda kontaktformuläret.

Pafs kundtjänst har öppet Måndag till Söndag mellan 08:00 – 00:00

Som många andra FAQ-sidor som spelbolagen har, så hittar du information om konto, registrering, bonus & erbjudanden, insättningar, tekniska problem med mera. Vi kan också meddela att Pafs FAQ-sida är något bättre än vad många andra spelbolag har. Här får vi resultat när vi söker efter ”omsättning” och ”kundtjänst”, medan ”öppettider” inte ger något resultat alls. Pafs FAQ är med andra ord bättre än genomsnittet men har fortfarande en bit kvar till att vara fulländad.

När du öppnar chatten får du först skriva med en robot. Om roboten inte kan svara på din fråga slussas du vidare till en riktigt person. De gånger vi har varit i kontakt med supporten har vi fått skriva med någon omgående och alltså inte väntat i kö alls.

Supporten är kunnig och du kan förvänta dig snabba svar när du kontaktar dem. Vi har även bara fått prata med svensk support vilket vi ser som ett stort plus.

Spela hos Paf!
Hos Paf hittar du massor av roliga odds och spelmarknader. Du registrerar dig snabbt, säkert och enkelt med BankID.

Åldersgräns 18 år. Stödlinjen.se
Spela Nu
Regler & Villkor
4.0
Hemsida
5.0
Oddsmarknader
2.0
Bonusar & Erbjudanden
4.0
Kundtjänst / Support
3.8 Helhetsbetyg
Speltipsare
© Copyright 2024 Speltipsare. Alla rättigheter förbehålls.