Snabbare
4.0

Snabbare

Välkomstbonus:
Snabbare erbjuder 100 kr extra att spela för vid första insättning.

Åldersgräns 18 år. Stödlinjen.se
Service is unavailable or invalid API key.
Hämta Bonus
Regler & Villkor
Endast nya kunder

Minsta insättning: 100 kr.

Omsättning: 1x insättning + bonus.

Bonusen är giltigt i 60 dagar.

Fullständiga Regler & Villkor
Fördelar
  • Snabba uttag
  • Tipsduellen
  • Skapa spel-funktion
  • Cash Out
  • Snabba svarstider hos kundtjänsten
Nackdelar
  • Endast Swish och Trustly som betalningsmetoder
  • Pulse Bet endast tillgängligt via mobilen

Snabbare Recension

Snabbare ingår i ComeOn Group tillsammans med bland andra ComeOn, Hajper och Casinostugan. ComeOn Group grundades i Stockholm och har funnits sedan 2008. År 2019 registrerades Snabbare LTD där Snabbare.com numera ingår i och även det företag som blivit tilldelade den svenska spellicensen.

Snabbare.com är endast inriktad mot svenska spelare och fokuserar på snabba uttag, snabb registrering och snabb kundservice. Vi kan inte göra annat än att hålla med! Registreringen gick snabbt och supersmidigt, vi har aldrig behövt vänta mer än 15 minuter på ett uttag och när vi kontaktat kundtjänsten via chatt har vi fått prata med dem inom en minut.

Om du brukar titta på TV så har du förmodligen sett deras reklamer med Pontus Gårdinger och känner även igen deras jingel ”Spela snabbare, med snabbare.com”.

Vi på Speltipsare kan verkligen rekommendera att spela hos Snabbare och du kommer garanterat känna dig lika välkommen som vi gjort.

Hemsida

Kom igång snabbt och börja spela direkt genom att göra en insättning via Trustly eller Swish. Hos Snabbare så behöver du inte göra en vanlig registrering när du ska börja spela hos dem, utan det sker automatiskt när du gör en insättning.

Snabbares hemsida är inspirerad av ComeOns hemsida, vilket är något positivt. Det är lätt att hitta och du får en bra överblick av de matcher och ligor som är aktuella just för tillfället. Till vänster hittar du en menyn med de populäraste ligorna som de flesta spelar på för tillfället. När cuper spelas så kommer de synas längre upp i den menyn.

Uppe i mitten har de placerat banners med utvalda matcher och event. Där finner du enskilda matcher, kombo-spel och mycket mer. Där kan du enkelt bläddra bland eventen i sidled och lägga till spel direkt i rutan.

Snabbare

Oddsmarknader

Snabbare har ett väldigt bra utbud av odds på alla de populäraste sporterna. De erbjuder Multi-val där du kan bygga ditt eget spel med olika oddsmarknader från samma match. Något vi även gillar är något som heter Veckans Spel där de har byggt ett färdigt kombo-spel som du enkelt kan ta rygg på.

Oddsduellen

Oddsduellen är ny tjänst som Snabbare har lanserat där du likt Stryktipset ska tippa matchvinnare på ett antal matcher, men istället för 13 matcher så behöver du bara spela på 10 matcher på Oddsduellen.

Något som är speciellt med Oddsduellen är att du endast tippar 1 eller 2 och ifall en match slutar oavgjort så får du rätt oavsett. X är alltså alltid ikryssat så du har halvgarderat alla matcher automatiskt och du kan istället fokusera på att tippa rätt vinnare ifall det inte blir oavgjort.

Det här är ett helt nytt sätt att erbjuda poolspel och något som är väldigt roligt. Vinstsumman är rberoende på hur mycket som omsatts under veckan och hur många personer som lyckats pricka in 10 matcher. Är du ensam vinnare med 10 rätt är du garanterad att vinna minst 1 000 000 SEK!

Kundtjänst / Support

Snabbare har kundtjänst som är tillgänglig dygnet runt via live-chatt och epost. Det har aldrig varit långa väntetider att få prata med någon på chatt, utan vi har som längst väntat i en minut. Vi ställer oss väldigt positiva till deras trevliga och kunniga personal som alltid ger den bästa möjliga supporten. För att komma i kontakt med deras kundsupport klickar du på ”Kundtjänst” längst upp till höger och sedan i den nya rutan klickar du på ”Kontakta oss”. Där får du välja om du vill starta Live-chatt eller skicka ett meddelande. Du kan också skicka ett mejl direkt till dem genom att skriva till [email protected].

Du har även tillgång till ett hjälpcenter när du klickar på ”Kundtjänst”. Där kan du söka efter det du vill ha hjälp med, men tyvärr är den inte särskilt bra. Att söka efter simpla saker som ”öppettider” och ”uttag” får vi inga träffar alls, så vi rekommenderar istället att kontakta deras kundtjänst direkt.

Snabbare Fakta

Betalningsmetoder
Språk
Valutor
Välkomsterbjudandet hos Snabbare ger dig 100 kr i bonus när du gör din första insättning på minst 100 kr
Snabbare erbjuder dig 100 kr i välkomstbonus vid första insättning. Gäller endast nya kunder.

Åldersgräns 18 år. Stödlinjen.se
Hämta Bonus
Regler & Villkor
Endast nya kunder

Minsta insättning: 100 kr.

Omsättning: 1x insättning + bonus.

Bonusen är giltigt i 60 dagar.

Fullständiga Regler & Villkor
5.0
Hemsida
3.0
Oddsmarknader
4.0
Bonusar & Erbjudanden
4.0
Kundtjänst / Support
4.0 Helhetsbetyg
Speltipsare
© Copyright 2024 Speltipsare. Alla rättigheter förbehålls.