Spanien – Sverige: Tråkigaste matchen i EM 2020

Kanske den tråkigaste matchen i EM stod Sverige för mot Spanien i deras första gruppmatch. Sverige parkerade bussen från första minuten och hade några få tillfällen där de hade chans till ett ledningsmål. Spanien hade en hel del lägen, men antingen rullade bollen strax utanför, eller så gjorde Robin Olsen en omöjlig reflexräddning.

När det gällde framåt så visade Alexander Isak upp sin fina teknik och varför han är en given startspelare i landslaget. Marcus Berg fick en perfekt serverad boll av den unge Isak, men brände öppet mål.

Personligen tycker jag han är värd kritik efter den matchen, men människor på internet gick verkligen för långt med allt hat mot Berg. Jag tycker även Berg ska starta på bänken när Kulusevski är frisk och kan spela. Han bidrar med mer än Berg och är mycket hetare än Marcus för tillfället.

Berg skulle vara den perfekta inhopparen och skulle förmodligen kunna leverera några mål om han fick 20 minuter när motståndarna har trötta ben.

0-0 matcher kan i många fall vara underhållande att kolla på, men på det sättet Sverige spelade mot Spanien fanns inget underhållningsvärde överhuvudtaget.

Det oavgjorda resultatet gav Sverige ett extremt viktigt poäng och stora chanser att gå vidare till slutspel. Var det värt det? Ja det var nog det.. Skulle Sverige däremot spela på samma sätt i slutspelet skulle jag nog stänga av TVn.

Visst var det varmt i Sevilla och de flesta svenskarna är inte vana med sådan extrem hetta, Spanien är även ett av världens bästa lag, men att ställa upp med försvarsspel från första minuten ska inte Sverige behöva göra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Nya Bonusar
Paf
3,8 rating
Välkomsterbjudande:
Paf ger dig höga odds på sportspel och massor av spänning!

Åldersgräns 18 år. Stödlinjen.se
4,0 rating
Välkomstbonus:
Du får 100 kr i bonuspengar vid första insättning hos Expekt.

Åldersgräns 18 år. Stödlinjen.se
3,5 rating
Välkomstbonus:
100 kr i bonuspengar hos 888sport vid första insättning.

Åldersgräns 18 år. Stödlinjen.se
4,0 rating
Välkomstbonus:
100% upp till 1000 kr i bonus hos Speedy Bet vid första insättning.

Åldersgräns 18 år. Stödlinjen.se
3,0 rating
Välkomsterbjudande:
Hos Casinostugan får du en lugn och trygg spelupplevelse.

Åldersgräns 18 år. Stödlinjen.se
Annons
Annons

Speltipsare
© Copyright 2024 Speltipsare. Alla rättigheter förbehålls.